Program do zarzadzania archiwum

System POS to program gastronomiczny do prowadzenia wszelkiego rodzaju obiektami gastronomicznymi, jak restauracje, puby, pizzerie, bary szybkiej obsługi, restauracje hotelowe a tym odpowiednie.

Dla młodych oraz szerszych lokali POS bardzo dobra kontroluje się w obsłudze zarówno małych lokali, jak także szerokich sieci gastronomicznych. To pewne narzędzie, dobrane do lekturze na pewnej liczbie stanowisk POS. Projekt w bezpośredni sposób usprawni prowadzenie na indywidualnych szczeblach menedżerskich, zapewniając dużą opiekę nad każdym odcinkiem funkcji w pokoju. Dzięki oprogramowaniu wzrośnie komfort obsługi klientów. System znacznie wpłynie na efektywność pracowników w kuchni także na sali, co przyśpieszy czas realizacji zamówionych potraw. Szczegółowa analiza preferencji i popytu wśród klientów ułatwi i planowanie smacznego menu.

Współpraca z różnymi urządzeniami Oprogramowanie gastronomiczne POS może współpracować z wieloma narzędziami a stylami, które usprawnią życie każdego lokalu. Funkcjonowanie na dodatkowym sprzęcie takim jak: drukarki fiskalne, system monitorów kuchennych albo same bezprzewodowe systemy przywoławcze minimalizują czas obsługi, działają na bliższą rotację stolików, czyli zwiększają zyski restauracji. Prosty i prosty sposób obsługi programów POS, umożliwia wygodą pracę, przyspiesza realizowanie poszczególnych zadań, minimalizuje okres szkolenia pracowników oddziałując na stok kosztów wdrożenia systemu.

Korzystanie z elementu zapewnia: Wygodę pracy: intuicyjna obsługa, dodawanie wpisów do zamówień, zgodność z kasami lub drukarkami fiskalnymi i czytnikami kodów kreskowych, przyporządkowywanie skrótów danym potrawom, natychmiastowe wysyłanie dane o próbach przekroczenia uprawnień, wpisywanie i rozliczanie potraw specjalnych, itp. Przejrzystość: wgląd do rachunków, transakcje i saldo każdego stolika, grupowanie produktów spożywczych, np. warzywa, napoje, alkohol, szczegółowy obraz na salę, spis akcesoriów do potraw, ustawianie kolejności wydawania dań, informacje o zbyt dużym okresie obsługi stolika, itp. Szybkość: przygotowanie i zmiana zamówień, drukowanie bonów w znaczeniu przygotowania dań, duża zmiana zamówień, pasek produktów dużego wyboru, itp. Wszechstronność: bezpieczne logowanie pracownika, sterowanie szufladą kasową, obsługa nowych form płatności.